Cabinet optică medicală în Timișoara
Montaj / Reparatii ochelari
Montaj / reparaţii ochelari

La OpticZone avem un laborator profesional pentru montajul și reparația ochelarilor. Indiferent de ce problemă întâmpinați, suntem aici pentru a vă ajută și repara ochelarii.

Read more
Refractometrie computerizata
Refractrometrie computerizată

În magazinul nostru puteți găsi și accesorii pentru ochelarii dvs. Dispunem de tocuri pentru ochelari ca aceștia să fie în siguranță, sisteme de prindere pentru a nu vă cădea ochelarii de pe cap, soluții de curățare cât și brațe pentru ramele de ochelari.

Read more
Determinarea acuităţii vizuale

Optometria se ocupă cu descoperirea și măsurarea defectelor de vedere, corectarea sau compensarea lor cu soluții personalizate pentru fiecare client în parte. Cuvântul optometrie își are originile în limba greacă însemnând măsurarea vederii (opsis = vedere / metron = a măsură).

Read more
Determinarea dioptriilor

În urma controlului oftalmologic medicul nostru vă poate oferi prescripții oftalmologice pentru rezolvarea problemei / afecțiunii de care suferiți

Read more
rame ochelari de vedere - optic zone timisoara
Rame ochelari de vedere

La OpticZone îți oferim o gamă largă de rame pentru ochelari de vedere. Oferta noastră de rame este accesibilă oricărei persoane, produsele noastre fiind calitative și într-o mulțime de modele diferite. În funcție de dorința fiecăruia se pot monta orice lentile doriti.

Read more